Е,нали като сочи шарнирът надолу,дългото рамо на носача е назад.Което ще рече - ляво.
Известие
Collapse
No announcement yet.
въпрос относно долните носачи
Collapse
X
-
ЛЯВ Е! Сори ма и аз се подведох тука от тия снимки.
Шарнира е на долу и големия тампон е на вътре. Към купето.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Тц тц тц,как се съмняваш в мен само...
Аз,дето са ми минали около 600 носача през ръцете вече
---------- Post added at 20:54 ---------- Previous post was at 20:54 ----------
Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщениеЛяво, ама менте според менHyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
Не. Маха се вилицата на амортисьора, биалетката се разкача и така. Общо звето където видиш развивай. Ще ти е по-лесно.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеНе. Маха се вилицата на амортисьора, биалетката се разкача и така. Общо звето където видиш развивай. Ще ти е по-лесно.
Comment
-
Ам, че незнам и аз как ги сменях. Лесно стана. Не съм махал полуоската. Оставих главината да виси на горния носач. Махнах вилицата на амортисьора, откачих и кормилния накрайник и първо вкарах шарнира на носача, после завивах носача към магарето. Това на левия носач. Десния го слойих без да махам нищо освен биалетката. Само развих вилицата от носача, шарнира и той падна и го извадих. Ма после слагането беше голям зор. И на лявото колело вече махнах вилицата и накрайника. И за 15 мин. го смених.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеНе. Маха се вилицата на амортисьора, биалетката се разкача и така. Общо звето където видиш развивай. Ще ти е по-лесно.за някви милимунди не влизаше.
Иначе стария преди време бях свалял и влезе ма на косъм, или щот е бил по-раздвижен или новия е бил с една резба повече например!!!!
Па то карето там с едни БоРмИ, явно на ивеко саим били в повече.......... 36
А бе колкото повече са прайш на тарикат толкова повече ти влиза.
Ма пробвай за всеки случай, че те в стандартните гидорита каманите са до 32, ако имаш камък няма кво да му мислиш.sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от littlesister Покажи съобщениепросто какви сте капацитети всичките... направо да си умреш
Comment
-
Носача се сменя лесно без да се развива карето от главината. Откача се биалетката, вилицата и кормилниа накрайник и се сменя точно за 15 мин. от тук на сетне. Влиза си като у тях си. Вкарва се първо шарнира в главината, вдига се главината с крик на горе и са нанизва носача на магарето.
Това е. Не сеправете на тарикати да не се минете! Щото заклещиш ли го веднъж на някъде край. Развиваш вече хептен всичко.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment